verloningsservice voor de culturele sector

We werken nog aan onze vernieuwde site. Kijk gerust even rond, maar tot we klaar zijn, kun je terecht op www.raakvlak.nl.


Ben je werkzaam in de culturele sector en kun je niet zelf factureren voor je opdrachten?
Dan zijn wij er voor jou.

Wie zijn we?

Raakvlak bestaat sinds 1998 als verloningservice in de culturele sector. In die tijd hebben wij het aantal klanten zien groeien van enkele tientallen naar vele duizenden. Al die tijd hebben wij persoonlijke service, tegen zo laag mogelijke kosten, hoog in ons vaandel.

Wat doen we?

Raakvlak verzorgt een verloningsservice voor de werkzaamheden van:
  • Artiesten. Het maakt daarbij niet uit of je beroepsmatig optreedt of als amateur. (lees meer)
  • Anderen, werkzaam in de culturele sector, zoals regisseurs, crewleden en presentatoren. Zowel voor korte opdrachten via Raakvlak (lees meer), als voor werkzaamheden waarbij sprake is van een arbeidsovereenkomst, via Raakvlak Payrolling (lees meer). 
Voor zelfstandige ondernemers in de sector bieden wij een factureringsservice (lees meer).
Heb je vragen over onze werkwijze? Bel ons tijdens kantooruren op 010-41 41 535 of stuur ons een mail op info@raakvlak.nl.

Waarom zou je verlonen?

Voordelen voor jou

  • Je straalt professionaliteit uit als wij een factuur naar je opdrachtgever sturen. Je vrijwaart ze van de verplichting om zelf de verloning te regelen. Dat maakt jou aantrekkelijker om in te huren.
  • Je ontvangt je gage netto. Je hoeft dus meestal geen geld te reserveren voor de Inkomstenbelasting. Voor het doen van je aangifte ontvang je van ons een jaaropgave.
  • Je aanspraken op werknemersverzekeringen (WW, WAO, Ziektewet) zijn overzichtelijk geregeld door al je verloningen via één bureau te regelen.

Voordelen voor je opdrachtgever

Geen administratieve rompslomp voor afdrachten van premies en belastingen. Ook nemen we alle verplichtingen over waar een werkgever aan moet voldoen, zoals het aan- en afmelden van de artiest bij het UWV of de Belastingdienst, het aanhouden van een loonadministratie of het verstrekken van een jaaropgave.

Deze site wordt wanneer nodig aangepast en aangevuld. Bezoek ons regelmatig om op de hoogte te blijven.

Opdracht indienen

Mijn Raakvlak

  • Log hier in voor uw gegevens