tarieven gelijkgestelden

Bij opdrachten die niet via de website aangeleverd worden en bij correcties kunnen andere tarieven gelden dan de onderstaande.

Voor verloningen op basis van de Gelijkgesteldenregeling maken we onderscheid tussen verloningen op dagbasis en verloningen op basis van de week- of maandtabel. Op basis van je opdracht bekijken wij wat voor jou het gunstigst is.

Verloning op dagbasis
Wij rekenen € 7,50 per dag, met een minimum van € 12,50 per factuur. Bij gebruik van de opting-out regeling is het minimumtarief € 15,-- per factuur.

Verloning op week- of maandbasis
Wij rekenen 2,5% van de totale loonkosten, met een minimum van € 12,50 per factuur.

Bij verloningen door Stichting Raakvlak Maatwerk worden onze administratiekosten verhoogd met 21% btw. Over je honorarium wordt geen btw berekend.

Hiervoor leveren wij de volgende diensten:
  • Het maken en verzenden van de factuur aan je opdrachtgever;
  • Het (indien nodig) schriftelijk herinneren van je opdrachtgever als de betalingstermijn van 14 dagen aanmerkelijk is overschreden. Na drie herinneringen nemen we contact met je op om mogelijk verdere (incasso) stappen te bespreken;
  • Het berekenen van de verschuldigde belasting en premies en de betaling naar jouw rekening;
  • Het verstrekken van gegevens aan het UWV en de Belastingdienst;
  • Het maken van een loonberekening die je in PDF kunt vinden op je persoonlijke pagina op onze website;
  • Het maken van een jaaropgave die je kunt downloaden van je persoonlijke pagina op onze website. We sturen een mail wanneer deze beschikbaar is.